Не пропускайте премиерните епизоди на документалното риалити от тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Новият сезон на документалното риалити „Съдби на кръстопът” започва тази вечер в ефира на Нова. Премиерните епизоди, които зрителите могат да следят от 20.00 ч. всяка делнична вечер, представят драматични истории по действителен случай, в които главните герои трябва да вземат важни решения в трудни ситуации.

„Съдби на кръстопът” отново ще предложи вълнуващи и разтърсващи истории, като новият сезон започва тази вечер с разказ за баща, който преминава границата на разумното поведение спрямо дъщеря си. Момичето системно бяга от вкъщи и попада в ситуации, които застрашават живота й. След дълга борба със самия себе си бащата превъзмогва родителските си амбиции и осъзнава, че оценките не са най-важни за щастието на дъщеря му. 

Следващият епизод на документалното риалити в сряда (11 февруари) ще разкаже за 14-годишно момче, обвинено в сексуален тормоз над своя съученичка. Историята в четвъртък (12 февруари) е за две 16-годишни момичета, които имат деца от един баща, а в петък (13 февруари) зрителите ще видят колко сериозни могат да бъдат последствията, когато отказваме да приемем края на връзката си.

Не пропускайте премиерните епизоди на „Съдби на кръстопът” всяка делнична вечер от 20.00 ч. по Нова.