Историята в премиерния епизод на „Съдби на кръстопът” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Премиерният епизод на документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер по Нова разказва за борбата на 17-годишен баща от София за правото да се грижи за своето дете.

Лъчезар Николчев има щастлива връзка с приятелката си - 16-годишната Илиана, но живота на двамата младежи се преобръща, когато момичето забраменява. Макар да са шокирани в началото, родителите на Лъчезар решават да го подкрепят в желанието му да задържи детето. Нещата се променят, когато майката на Илиана започва да изнудва семейството на Лъчезар за пари, оправдавайки се с разходите по новороденото. Постепенно отношенията между Лъчезар и Илиана охладняват.  Младежът изявява желание да поеме опеката над своята рожба. Решението му е подкрепено от родителите му. Ситуацията се усложнява, когато непълнолетната майка скъсва всякакви отношения с бащата на бебето. Причината за нейното пагубно поведение се оказва влиянието на новия ѝ приятел.

Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.