Две драматични истории в премиерните епизоди на „Съдби на кръстопът” тази вечер от 20.00 и 21.00 ч. по Нова

Две драматични епизода на документалното риалити „Съдби на кръстопът” ще могат да гледат зрителите тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Първият епизод ще ни разкаже историята на майка на четири деца, която има проблеми със закона. 39-годишната Николина попада зад решетките на Сливенския затвор заради измама с имоти. Жената оставя четирите си деца единствено на грижите на доведения им баща Иван. Докато 42-годишният мъж изнемогва, Николина бяга от затвора, прикривана от бившия си съпруг Красимир. Полицията е по следите на Николина, която се оказва отново бременна, а Иван е в пълен шок от мистериозното и опасно поведение на своята партньорка в живота. Междувременно мъжът е изправен пред тежък избор - да намери начин да се справи с децата или да се откаже, оставяйки ги на грижите на институциите.

Втората история в документалното риалити от 21.00 ч. по Нова разказва за дъщеря на милионерско семейство от София, която потъва в блатото на наркотичната зависимост. Подлъгана от любовта към приятеля си Марио, 18-годишната Филипа се забърква в опасни отношения с ъндърграунд средите на София. Отчаяните родители на момичето повеждат яростна битка за спасението на детето си, която още повече влошава отношенията с дъщеря им. Филипа е толкова заслепена от любов и дрога, че се променя до неузнаваемост, готова да извърши престъпление в зависимостта си... Има ли изход от наркотичната зависимост, когато никой не може да ти помогне, освен ти самият?

Не пропускайте развръзката в двата премиерни епизода на „Съдби на кръстопът” тази вечер от 20.00 и 21.00 ч. по Нова.