Историята в премиерния епизод на „Съдби на кръстопът” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Премиерният епизод на документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер по Нова разказва историята на млад баща, който разбива брака си заради семейна тайна.

Младото семейство Екатерина и Александър чакат първата си рожба. В деня на изписването на новородения им син Калоян от родилното, таткото изчезва безследно от болницата, след като вижда бебето. След няколко дни Александър се връща вкъщи и се опитва да обясни безумното си поведение с прекалената си емоционалност в този момент. Цялото семейство критикува постъпката му, но неговата уж внезапна странност се задълбочава все повече и повече.

Зефира - дългогодишна приятелка на Екатерина, се опитва да подкрепи родилката във всяко едно отношение и да я успокои в този труден период.  Помощта на Зефира се оказва обаче трън в очите на Александър, който иска да раздели приятелките завинаги. Каква е причината? Една с години пазена семейна тайна разяжда сърцето и мислите на Александър. Тайна, която по фатален начин ще промени съдбата на цялото семейство...

Ще издържи ли бракът на младите родители след шокиращите разкрития и кой ще плати цената на истината? Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на документалното риалити „Съдби на кръстопът” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.