Футболистът ще може да е на разположение за Стойчо Стоев още следващата седмица

Контузеният Лукаш Гикиевич няма сериозни проблеми с коляното, което го боли. Прегледите са показали, че футболистът от Полша ще може да е на разположение за Стойчо Стоев още през идната седмица, когато "Левски" ще гостува на "Лугодорец" в мач от турнира да Купата на България.

 

Двубоят е на 8-ми април, сряда, от 19 часа в Разград и можете да го проследите в Gong.bg, на живо с картина в Gong Play, по телевизия Diema Sport и в ефира на Дарик радио.

 

Сблъсъкът със „зелените“ е изключително важен за тима от стадион „Георги Аспарухов“. На практика Купата на България е единствената възможност за постигането на нещо значимо от страна на "Левски", които претърпяха провал в първенството и доиграват сезона във втората шестица.

 

Полякът измести Домовчийски от титулярното място в центъра на атаката, но на този етап има само две попадения в мрежата на Хасково. Единият гол бе за националната купа, а другият в шампионата.

 

Въпреки това на „Герена“ се надяват, че Лукаш ще е готов за срещите с "Лудогорец", които могат да осмислят сезона за „сините“. Опциите пред Стоев са силно ограничени, а това означава, че всеки футболист може да е много ценен срещу опитния опонент.