Не пропускайте мача директно по Diema Sport тази вечер от 20.00 ч.

„Левски” посреща „Черно море” в опит да се докаже след равенството срещу Хасково. Мача от 24-я кръг на Втората шестица в родната А група можете да гледате на живо тази вечер от 20.00 ч. по Diema Sport, както и с картина в Gong Play.

„Черно море” се готви усилено за срещата. Сръбският вратар Александър Чанович и халфът Матиас Курьор ще бъдат на линия за мача с „Левски”. В групата няма да попаднат стражът Георги Китанов и наказаният за един мач защитник Михаил Венков. Последният пропуска мача заради натрупани жълти картони. В отбора на „моряците” се завръща и Дани Георгиев, който се възстановява от тежка травма седем месеца. 

Старши треньорът на „Левски” Стойчо Стоев пък има две основни въпросителни преди двубоя с „Черно море”, свързани с избора на играчи в центъра на защитата и по двете крила, ако не иска Лукаш Гикиевич да бъде рискуван срещу „морето“. Стоев трябва да избира двама от трима в отбрана. Опциите са Белаид, Нину и Борислав Стойчев. По фланговете алтернативите също са малко. Трябва да играят двама от тримата – Луис Педро, Божидар Краев и Либан Абди. Участието на последния е сигурно, а другите двама спорят за вакантната позиция по десния фланг на нападението. 

Не пропускайте сблъсъка между „Левски” и „Черно море” тази вечер от 20.00 ч. по Diema Sport.

Снимка: БГНЕС