От тази вечер „Господари на ефира” с водещи Мария Игнатова и Румен Угрински започва в 22.30 ч. по Нова

Едно от най-забавните предавания „Господари на ефира” ще радва зрителите с нов начален час в лятната програмна схема на Нова. Предаването, което винаги е безпощадно към гафовете и е най-свежият коректив на родния телевизионен ефир, от тази вечер ще започва в 22.30 ч. с водещи Мария Игнатова и Румен Угрински. 

Тази вечер по случай днешния Ден на детето Господарите ще ни представят куп забавни хлапета и техните бисери. На същия празник е посветено и изданието на рубриката „Изтупано от нафталина“, където ще видим спомени от нашето тоталитарно детство. Естествено, Господарите няма да пренебрегнат и нелицеприятните събития в България. Очаквайте продължение на скандалния репортаж за престъпната арогантност на акушерката доктор Байчева от тетевенската болница, която е обвинена в нечовешко отношение към родилка. Днес ще разберем какво каза тя пред камерата на предаването. Ще видите и втора част от разследването за незаконната продажба на диви птици. 

Междувременно кастингът за Адреналинки 2015 тече с пълна сила, като досега са се записали близо 500 момичета. Сред кандидатурите се открояват близначки, майка-адреналинка, кандидатки от Македония и стюардеса. Всички момичета, които искат да се присъединят към предаването от новия сезон, могат да кандидатстват на сайта www.gospodari.com до 20 юни.

Не пропускайте „Господари на ефира” всяка делнична вечер от 22.30 ч. по Нова.