Не пропускайте първият епизод на хитовата поредица със Сара Шахи тази вечер от 23.00 ч. по Нова

Звездата Сара Шахи ще промени завинаги света на правото в премиерния за българския ефир сериал „Почти законно”, чийто първи епизод зрителите ще видят тази вечер от 23.00 ч. по Нова. Актрисата, позната на българската публика с впечатляващата си актьорска игра в криминалния сериал „До живот”, гангстерската сага „Семейство Сопрано” и фантастичния трилър „Под наблюдение”, получава за пръв път в тази поредица възможност да разгърне таланта си с пълна сила.

Сара Шахи влиза в образа на Кейт Рид - един от най-добрите адвокати в Сан Франциско. Тя силно вярва в силата на справедливостта, дори когато не е раздадена в съдебната зала. Точно поради тази причина Кейт напуска адвокатската си позиция и започва работа като посредник в разрешаването на спорни юридически въпроси. Благодарение на правните познания и силната воля за победа, Кейт бързо се изкачва в новата си кариера. За съжаление, обаче, когато става дума за личния й живот, нещата се оказват прекалено сложни.

Шахи е демонстрирала безкомпромисния си характер като детектив Дани Рийс в „До живот”, но в „Почти законно” той е съчетан с неподозирано чувство за хумор. „Това, което ме запали да участвам в този сериал, е тази кръстоска между „Закон и ред” и „Сексът и градът” в историята”, разкрива актрисата. Очевидно новото ѝ амплоа се харесва зад океана, защото първият сезон на „Почти законно” приковава 30% от зрителите между 18 до 49 години, а Сара Шахи получава наградата „Грация”, която се присъжда на актриса представила най-реалистично образа на съвременната жена на телевизионния и кино екран.

Доколко реалистично Сара Шахи пресъздава образа на съвременната жена, ще видим в първият епизод на премиерния за българския ефир „Почти законно” тази вечер от 23.00 ч. по Нова.