В ефира на KinoNova тази вечер от 21.00 ч. киноманите могат да гледат филма, който е фаворит в кампанията „Великият понеделник”

В кампанията „Великият понеделник” зрителите отново са истински кино повелители и могат да изберат кой филм да гледат тази вечер от 21.00 ч. по KinoNova. Вече са ясни трите ленти, които са събрали най-много от гласовете на публиката и са финалисти в осмата седмица на кампанията. 

Феновете на качественото кино могат да гласуват за екшъна „Непобедимите 2” с участието на Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен и Арнолд Шварценегер. За зрителските гласове се борят и холивудските звезди Анджелина Джоли и Джони Деп с трилъра „Туристът”, а третият финалист във „Великият понеделник” е романтичната комедия „Очаквай неочакваното”. 

Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж. Още информация за във „Великият понеделник” ще откриете на официалната Facebook страница на KinoNova.

Кой ще бъде фаворитът на седмицата във „Великият понеделник” ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по KinoNova.