Гласувайте за новите пет предложения в кампанията „Великият понеделник” на Facebook страницата на KinoNova

Култовият екшън „Мокри поръчки” е сред новите пет предложения в кампанията „Великият понеделник” по KinoNova тази седмица. Режисьорът Стивън Содърбърг събира брилянтен актьорски състав със звезди като Майкъл Дъглас, Майкъл Фасбендер, Майкъл Ангарано и Юън Макгрегър, а красивата Джина Карано влиза в ролята на тайна агентка за задачи, които правителствата не могат да разрешат. 

За първото място в сърцето на киноманите се бори и екшънът „Механикът”, в който екшън звездата Джейсън Стейтъм е високо платен наемен убиец, работещ за правителството на САЩ. Сред заглавията в кампанията „Великият понеделник” е приключенският екшън „Машина на времето” с участието на Саманта Мъмба и Джеръми Айрънс. Зрителите могат да изберат да гледат още Аштън Къчър и Камерън Диас в романтичната комедия „Да си остане във Вегас”, както и комедията „Виж кой говори” с участието на Олимпия Дукакис и Джон Траволта. 

Феновете могат да гласуват за своя фаворит на Facebook страницата на канала, а  филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 3 август, в 21.00 ч. по KinoNova. Гласувайте за победител във „Великият понеделник” тук. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova