Новият сезон на Национална лотария започва през есента и вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии

Поредният печеливш, който посрещна екипа на Национална лотария в дома си, е Мария Вангелова от Хасково. Тя имаше щастието да играе в телевизионната игра „Сейфове”, от която спечели 24 000 лева. Билетът  „Печалба за цял живот” я отведе в студиото на Национална лотария и я срещна с водещия Захари Бахаров. 

Няколко месеца след участието Мария е използвала голяма част от печалбата си. Купила е много подаръци на 11-годишната си дъщеричка, с които е сбъднала много от мечтите й. Благодарение на спечелените пари Мария осъществява и едно от своите желания – да помага на хора в неравностойно положение. Дарява друга част от печалбата си за лечението на дете от Бургас, което страда от церебрална парализа и аутизъм. Добрата новина е, че лечението е минало много успешно и детето вече се движи. „Радвам се, че съм успяла да помогна по някакъв начин. Чувствам се много добре”, споделя Мария. 

Осъществява и една семейна мечта – купува нов автомобил. Прави страхотни подаръци и на своите родители, а на въпроса дали ще сбъдне и желанието си да посети Дубай, за което спомена в студиото на Национална лотария, отговаря: „Обмисляме почивка. Мечтата за Дубай съм я оставила за по-нататък, надявам се за Коледа или за Нова година”. 

Новият сезон на предаването започва през есента и вие също имате шанс да запишете името си в дългия списък от късметлии - регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в следващите четири последователни жребия за Телевизионните игри „Национална лотария”.