A.V.A. ще атакуват клишетата в любовта, а Belcanto ще посрещнат изгрева с публиката тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Любовни въздишки, пеперуди в стомаха и спонтанни емоции ще завладеят сцената на X Factor, утре вечер, точно в 21.00 ч. по Нова. Най-добрите любовни песни ще прозвучат в изпълнение на финалистите, които ще представят някои от многобройните лица на най-вдъхновяващото чувство.    

Дарина ще се разходи в есенна гора, за да потърси отговорите на любовта с една от най-популярните песни на неповторимата Pink.Четиримата тенори от Belcanto ще посрещнат изгрева с добре позната на публиката балада, а ефектните дами от A.V.A. ще атакуват най-използваните думи в любовта, оставяйки клишетата зад гърба си.

Християна Лоизу ще забрави за оперното изпълнение в името на най-вдъхновяващата изпълнителка в живота й. „Българската оперна школа е една от най-прочутите в света!“, сподели Християна по време на своето гостуване в „Събуди се”  в неделя сутрин. „Тя ни кара да плачем всеки път, когато запее на сцената“, добави Кристиан Костов, който не скри адмирациите си към таланта на Лоизу. Претендентът с руски корени ще попадне в любовен лабиринт на сцената на X Factor, откривайки пътя към сърцата на зрителите със своя глас и харизма.

Кои ще бъдат най-емоционалните изпълнения на сцената? Какво е любовта за участниците в четвърти сезон на X Factor? Предстои да разберете във вторник от 21.00 ч. по Нова. 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, а ексклузивни видеа зад кулисите ще откриете в официалния канал на X Factor във Vbox7.com