Компанията предлага специална коледна оферта за дома и бизнеса

В България през последните години навлезе моделът на големите празнични намаления. Те започват още от ноември с черния петък и продължават до средата на януари. Клиентите у нас започнаха да чакат с нетърпение ниските цени на дрехи, обувки, техника, стоки за дома и др., за да закупят подаръци за близките си или дълго мечтани стоки за самите тях.

 

Празничните намаления обаче могат да се видят вече и в по-нетрадиционни сфери като услугите за красота, банковите продукти и дори в сектор “Сигурност”. За да подари сигурни и спокойни празници на клиентите си, компанията лидер на пазара на охранителните услуги у нас “ВИП Секюрити” предлага специална коледна оферта за дома и бизнеса. 

 

До 31 декември 2015 г. всеки нов клиент на компанията може да сключи едногодишен договор за охрана на имущество с електронни системи за сигурност и мобилни патрули на промоционална цена от 9,99 евро без ДДС за жилищни обекти и 14,99 евро без ДДС за бизнес обекти при заявка на телефон 0700 14 000. Освен по-евтината такса, клиентите получават един месец безплатно ползване на охранителната услуга, безплатна алармена система и възможност за безплатното ѝ инсталиране при предплащане на таксата за срока на договор. 

 

По време на празниците семействата пътуват в страната и чужбина и в този период от годината броят на кражбите нараства драстично. Експертите припомнят, че безспорно най-сигурният начин за защита на дома е да се повери охраната му на професионалисти с опит и да бъде поставена алармена система. Вижте пълните условия на Коледната промоцията на “ВИП Секюрити” тук.

 

Как да намалим опасността от кражба през празниците - четете тук

 

*Платена публикация