В предаването тази вечер от 21.00 ч. по Нова ще стане ясно дали „Отборът” ще спечели с видеото с еднорозите или „Ангелите” с класическия сюжет за изневяра

Още един стажант ще бъде уволнен в епизода на „Звездни стажанти” тази вечер от 21.00 ч. по Нова, когато господин Шарлопов ще каже тежката си дума. Задачата на двата отбора тази седмица е да продуцират и снимат видео, което да има потенциал да се превърне в интернет сензация и да включва рекламни послания. 

За проджект мениджъри бяха избрани участниците, които са най-популярни в социалната мрежа. Рут Колева оглави отбора на дамите, като и този път има мъжко присъствие, след като Иван Ласкин замести нежната си половинка Алекс. Същевременно 100 Кила единодушно беше избран за проджект мениджър на „Отборът”. 

Двата отбора подходиха различно – Рут определи задачата като най-трудната до момента, а Килата прие предизвикателството с отворени обятия. Вдъхновен от разговор с приятелката си, рапърът предложи видеото да включва еднорози, а „Ангелите” заложиха на класическа история за хващане в изневяра при връщане от командировка.

Как се справиха двата отбора с новото предизвикателство и кой ще е следващият уволнен? Не пропускайте „Звездни стажанти” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

А как двата отбора се подготвят за изпълнението на новата задача вижте във видеата от Vbox7.com тук:  

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, а интересни видеа ви очакват в официaлния канал на формата във Vbox7.com.