"Имах голяма рана на крака, бликна много кръв", разказа актрисата след инцидента

 

Актрисата Стоянка Мутафова пострада при инцидент в столичен мол. Тя изгубила равновесие и паднала по ескалатора. Какво е състоянието й?

Още по темата


И на 94 – годишна възраст голямата актриста обича да повтаря: „Мен не ме занимава баналното в живота. По-особено, по-странното. По-необикновеното”.


Случи й се обаче най-баналното нещо  – падна и се контузи. Като всеки голям талант отказва публиката да я вижда слаба, за това за инцидента днес говори дъщеря й.


„Отидохме всъщност да й оправим телефона на нея. Веднага й оправиха. Но, тя искаше да се изкачи на втория етаж, за да купи някакви парфюми”, разказа Мария Грублешлиева – Муки, дъщерята на актрисата.


„Видях как една възрастна дама падна до ескалатора и той спря. Обадих се на Бърза помощ да дойдат и видях, че това е г-жа Мутафова”, разказа Виолета Цонкова, ПР на София Сити Център.


За случката сега, освен с уплаха, й напомнят и няколко шева на единия крак. След вчерашния инцидент дъщеря й я води на редовни прегледи при личния й лекар, който казал, чу Стоянка Мутафова е късметлийка.


„Друга възрастна жена, ако беше паднала на това изкачване, нямаше да е жива или цялостно изпочупена”, смята Мария Грублешлиева – Муки, дъщерята на Стоянка Мутафова.


След преживяното вече гледат на събитието от комичната страна.

 

 

ВАЖНО: Заради инцидента представлението „Столетие мое”, в което Стоянка Мутафова участва в Сатиричния театър на 4 юни се отменя.