Не пропускайте двубоя тази вечер от 22.00 ч. на живо по Нова

Световният шампион Германия излиза за втория си мач на UEFA EURO 2016 тази вечер от 22.00 ч., който зрителите могат да гледат на живо в ефира на Нова и Diema Sport, както и напълно свободно на сайта euro2016.gong.bg. Безспорно двубоят предизвиква много голям интерес, тъй като съперници на Бундестима са съседите от Полша.

Сблъсъците между Германия и Полша винаги са любопитни, защото е преплетено и историческото минало. На „Стад дьо Франс” в Париж обаче двата отбора трябва да доказват кой е по-добрият във футболно отношение. Германия стартира Европейското с успех с 2:0 над Украйна, а Полша също стартира с успех – 1:0 срещу Северна Ирландия. 

Спортната програма в ефира на Нова тази вечер започва в 21.00 ч. с предаването „Rendez-vous” и спортно студио преди срещата Германия – Полша, която се явява пряк спор за първото място в група С. Повече четете в Gong.bg

Днес футболните фенове могат да гледат и двубоите Англия – Уелс от 16.00 ч. и Украйна – Северна Ирландия от 19.00  ч. по БНТ1/БНТ HD. 

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg.