Гледайте среща на живо днес от 16.00 ч. по Нова

Първият двубой от група Е от второто завъртане в групата противопоставя Златан Ибрахимович и Швеция на хитрата Италия. Срещата от UEFA EURO 2016 днес от 16.00 ч. можете да гледате на живо в ефира на Нова и Diema Sport, както и напълно свободно на сайта euro2016.gong.bg

Шведите тръгнаха с хикс срещу Ирландия и сега ще търсят нещо от „Адзурите”. Италия има определено по-голямо самочувствие след успеха над фаворита Белгия с 2:0. При успех над „тре крунур” Италия ще си обезпечи класирането за 1/8-финалите. За италианците този двубой ще е въпрос на чест, след като на първенството през 2004 година датчани и шведи завършиха 2:2, продължиха на 1/4-финалите и изхвърлиха Италия от турнира.

Спортната програма в ефира на Нова днес започва в 15.20 ч. с предаването „Rendez-vous” и спортно студио преди срещата Италия – Швеция. Повече четете в Gong.bg

Футболните фенове могат да гледат и двубоя Чехия – Хърватия от 19.00 ч. в ефира на Diema и Diema Sport 2, както и Испания – Турция от 22.00 по БНТ1 и БНТ HD.

Най-интересното на и извън терените във Франция, представено от Деян Веселинов, вижте във видеото от „Здравей, България”.

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg.