Гледайте срещата на живо тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Във втория кръг на Група F Португалия се изправя срещу Австрия. И двете селекции излизат на Парк де Пренс в търсене на първа победа от началото на Европейското първенство. Срещата от UEFA EURO 2016 тази вечер от 22.00 ч. можете да гледате на живо в ефира на Нова и Diema Sport, както и напълно свободно на сайта euro2016.gong.bg

Двата състава не са излизали един срещу друг от равенството 1:1 през 1995 година. Наследниците на Магелан ще търсят успех на всяка цена, ако искат да продължат да се състезават по терените във Франция. Ремито в първия им мач на шампионата не се понрави на никого в техните редици, а след последния съдийски сигнал в срещата с исландците голямата звезда на тима Кристиано Роналдо бе видимо ядосан. В другия лагер след поражението от Унгария на старта селекционерът на тима Марсел Кьолер коментира, че е видял един нов отбор, който обаче има да се подобрява в много аспекти. 

Лидер в Група F е Унгария с 3 точки, следвана от Португалия и Исландия с по 1 пункт в актива си. Австрия няма точка.

Спортната програма в ефира на Нова тази вечер започва в 21.00 ч. с предаването „Rendez-vous” и спортно студио преди срещата Португалия – Австрия. Повече четете в Gong.bg

Футболните фенове могат да гледат и двубоя Белгия – Ирландия днес от 16.00 ч. в ефира на Нова и Diema Sport, както и Исландия – Унгария от 19.00 по БНТ1 и БНТ HD.

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача – по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество.

Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в euro2016.gong.bg

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg.