Гледайте кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Анита Мейзер приготвя вечеря в „тежка категория” в „Черешката на тортата” по NOVA. В епизода на кулинарното риалити тази вечер Мисис България ще изсипе рога на изобилието върху своите гости - писателката Калина Паскалева, моделът Моника Валериева, футболиста Ваня Джаферович и актьора Явор Бахаров.

След като видя при гостуването си в дома на Моника как храната не достига на някои от гостите, Анита е готова на всичко, за да не допусне същата грешка. Тя ще изкупи почти всички необходими продукти за нейната вечеря и ще предаде урок как човек се „смачква” от пазаруване, след което ще последва упражнение по „смачкване” от готвене, а накрая и от ядене. В приготовленията Анита не е сама, а разчита на помощта на верния си  приятел Киро Скалата, който знае много добре как да „смачка” храната и не само нея. Мисис България е подготвила още една специална изненада за своите гости и ще пренесе атмосферата на Лас Вегас в София, а това е едва началото на вечерта.

Дали тази изобилна вечеря ще осигури на Анита титлата „Домакин на седмицата”, или някой друг ще грабне победата? Гледайте „Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.