Седмицата на двойките събира 10 души край масата за първи път в кулинарното шоу по NOVA

В седмицата на двойките за първи път всичко в „Черешката на тортата” ще е х 2 – и пазаруването, и посрещането, и готвенето, и изненадите. Защото този път участниците и столовете край масата няма да са 5, а 10. Иван Лечев и Жени Александрова-Лечева, Биляна Йотовска и Димитър Димитров, Мария Гроздева и Валери Григоров, Мира Радева и Ивайло Станчев, Ренета Чавдарова и Деян Веселинов ще се развихрят в кухнята на предаването, за да покажат кулинарните си способности. Задачата наистина няма да е лека, защото конкуренцията ще е сериозна, летвата – високо вдигната, а очакванията – два пъти по-високи от обикновено.

Новият сезон на кулинарното шоу носи поредната изненада за зрителите от този понеделник в 20.00 ч. в ефира на NOVA. Една много специална седмица очаква зрителите, а звездните двойки ще трябва да покажат най-доброто, на което са способни в кухнята и то в тандем. Любопитни теми, изненадващи кулинарни умения и много настроение ще донесе „Черешката на тортата”, а сред големите изненади ще е раждането на нови, неочаквани приятелства.

Участниците ще са доста разнообразни, вкусовете също. Ще видим как изглежда идеалната вечеря през погледа на културисти, които се хранят изключително здравословно и внимават с всяка калория. Ще споделим вечерята с представители на софийските арт среди в бохемски стил. Меню за шампиони ще приготви добре познатата ни двойка спортисти, а социологическите познания ще са скритият коз на амбициозния дует в опита им да изненада присъстващите. Младата двойка, създадена в коридорите на NOVA, също ще се присъедини към гурме маратона по NOVA, в който до финала ще достигнат двамата най-високо оценени домакини.

Ще има ли сблъсък на характери и как различията ще повлияят на атмосферата в шоуто? Какъв ще е резултатът от този интересен поколенчески микс и какво най-силно ще впечатли шеф Манчев? Не пропускайте тази седмица „Черешката на тортата” – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Какво споделиха някои от участниците в седмицата на двойките в „Черешката на тортата”, гледайте във видеото от „Събуди се” тук>

Актуални новини следете във Facebook страницата, както и във Vbox7.com канала на предаването, а епизодите на „Черешката на тортата” гледайте отново в NovaPlay.