Бившите Съквартиранти също се включват с въпроси към номинираните

Зрителите ще определят финалистите в юбилейния сезон на VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA. Последните номинирани Съквартиранти са Емануела, Борислав, Христо, Надя, Деси и Рени, а довечера двама от тях ще се сбогуват с шоуто само седмица преди финала. Преди това да се случи, застрашените от изгонване ще отговарят на провокативните въпроси на своите Съквартиранти, но този път и бившите такива ще могат да ги попитат за всичко на живо. 

В дейли епизода в четвъртък зрителите видяха неочаквания обрат на седмичната мисия. Точно когато състезателите от отбор "Интелектуалци" решиха, че са взели тотално надмощие над отбор "Поп-фолк", Big Brother постави последната, изключително екстремна мисия "Ховърборд". След категоричната победа на розовия отбор тази вечер ще стане ясно каква ще бъде наградата. Състезателите от отбор "Поп-фолк" ще получат възможността сами да разпределят луксозния седмичен бюджет, а Миглена, Емануела, Рени, Боби и Деси ще могат да си поръчат всичко, което искат. Това няма да се хареса на отбор "Интелектуалци", които ще наблюдават процеса от хола, и най-известната Къща отново ще се превърне в бойно поле на двата лагера. В какво ще бъде обвинен отборът на Миглена този път и защо Деси ще се озове под вражеския обстрел?

Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg