Бившите Съквартиранти изненадаха номинираните с неочаквани въпроси

Финалистите във VIP Brother 2016 са Миглена, Ирина, Вальо, Емануела, Христо, Ути, Лили, Рени и Борислав. Финалистите отиват на големите финали, а Надя и Деси се сбогуваха с шоуто. 

Още снимки вижте в галерията ТУК

Зрителите избраха да спасят Емануела и Христо още по средата на живото предаване в петък, а останалите номинирани – Боби, Рени, Надя и Деси, бяха изправени пред провокативните въпроси на своите настоящи и бивши Съквартиранти.

Във VIP Brother зрителите видяха и наградата на отбор "Поп-фолк" след успешното представяне на мисия "Ховърборд". Миглена, Емануела, Деси, Боби и Рени получиха възможността да разпределят луксозния седмичен бюджет и да поръчат каквото искат с него. Дамите в групата се развихриха и поръчаха куп изискани вкусотии, а отбор "Интелектуалци" внимателно проследи целия процес и не си спести критиките по адрес на противниковия лагер. След нестандартното решение на "Поп-фолк" дори най-тихият Съквартирант – Надя, избухна срещу тандема Миглена – Емануела.

VIP Brother 2016 вече навлезе в решителната си фаза, а в понеделник зрителите ще проследят полуфинала на юбилейния сезон на шоуто. Звездите ще направят своите равносметки и сами ще определят престоя си в Къщата, а в края на вечерта двама Съквартиранти ще завършат на почетните девето и осмо място.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg