Вижте кои са късметлиите в предаването тази седмица

На празничната Бъдни вечер Национална лотария ощастливи с нови автомобили двама участници в играта "На крачка от късмета". С коли Citroen Elysee и много настроение тази събота си тръгнаха щастливците Никола Николов от Нови пазар и Виктор Илиев от Русе. Захари Бахаров подари и на тримата участници в играта по една от специалните сребърни монети на Национална лотария за празниците.

Коледно настроение и много печалби белязаха играта на двамата участници в "Сейфове". Късметлиите Страхил Георгиев от Варна и Петя Джелепска от Враца имаха шанса да отварят щедрите сейфове. Страхил участва в празничното издание благодарение на билет "Лото +", а за дамата късметлийски е билет "Златната 7". Петя си тръгна с печалба 36 000 лева и лаптоп, а Страхил получи страхотни подаръци – нов автомобил и телевизор. 

Асен Гошев от София спечели 40 000 лева и шестдневна почивка на Малдивите от "Мега джакпот". Щастливецът беше в студиото благодарение на играта "Големият джакпот", а с печалбата ще помогне на близките си.

Гледайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.