"Ние сме единствените различни на тези избори", коментира той

„Ние сме единствените различни на тези избори. Смятам, че ще бъдем първа политическа сила”, заяви в студиото на „Комбина” бизнесменът Веселин Марешки. По думите му неговият бизнес засега се оценява на около 200 милиона лева. Той обаче влезе и в политиката с нова партия - „Воля”.

По темата

Ляв, десен или центрист

„Аз съм десен човек. Вероятно съм най-десен, но и най-социалния човек в държавата. Ако някой е политик или бизнесмен, не трябва да ограбва държавата, за да бъде добре. Трябва да има баланс. Имам силна воля и желание за постоянен растеж”, казва още Веселин Марешки.

За заплахите срещу него

„Заплашвали са ме, че ще ми направят постановка с прокурори и ще ме затворят. Нито един бизнесмен не е изтърпял това, което изтърпях аз. Държавата е използвана за икономически шпионаж, а защитата е на картела”, категоричен е политикът-бизнесмен.

Изключва ли БСП за бъдеща коалиция в парламента?

„Няма как БСП, ДПС или ГЕРБ тепърва да започнат да ни обещават светло бъдеще. Но може някои от тях да ги вземем като патерици”, коментира Марешки.

А вижда ли се както бъдещ премиер на България?

„Има много по-подготвени хора от мен, но мога да създам екип, който да свърши работата. Способен съм да дам възможност на почтени хора, които да се изявят и покажат какво могат. Народът ще накаже политическата власт. Затова ние ще спечелим. „Воля” ще спечели, защото хората искат още утре да усетят промяна в живота си”, казва още Веселин Марешки.

Целия разговор гледайте във видеото.