Емблематичното предаване навърши 14 години

“Господари на ефира” е начин на живот. В този екип ние сме съмишленици – хора, които мислят и се държат като нас. Не знам дали предаването ни е променило, но успя да изкара най-доброто от нас”, разкри Мария Игнатова. Водещата на забавното шоу се пошегува, че за да работиш в “Господари на ефира” трябва да си малко луд.

Едно от любимите предавания на българските зрители навърши 14 години. По този повод две от неговите емблематични лица – водещата Мария Игнатова и репортерът Боби Ваклинов, разказаха за някои от техните най-запомнящи се моменти в шоуто при гостуването си в “Събуди се”. Двамата не скриха, че през тези 14 години “Господари на ефира” са еволюирали.

“Социалната тематика в предаването е все по-застъпена. Имаме по два-три репортажа на предаване с тенденция за нарастване. Смея да твърдя, че на това се дължи успехът на “Господари на ефира” – съчетанието на гафовете, добрите водещи, смешките и забавлението, преплетени със социално ориентирани репортажи. Стремим се, освен да забавляваме хората, да им помагаме”, разказа Боби Ваклинов.

Повелителят на “Златният скункс” сподели, че според него статуетката е мерило за чувството на хумор на отличените с нея, а българските политици не носят на критика. “Никой не е застрахован, може и на мен да ми бъде връчен “Златен скункс”, разкри с усмивка Боби Ваклинов.

Какво още разкриха Мария Игнатова и Боби Ваклинов за работата им в “Господари на ефира”, гледайте във видеото от “Събуди се”.

За още от Новините на NOVA харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.