Не пропускайте най-щедрото предаване днес от 19.30 ч. по NOVA

Шоуто на Национална лотария, което пълни душите и банковите сметки на своите участници, ще се погрижи за финансите на поредните късметлии тази събота. В предаването от 19.30 ч. по NOVA десетима щастливци ще се борят за печалби на стойност над 2 500 000 лева в игрите “На крачка от късмета“, “Сейфове“ и “МЕГА ДЖАКПОТ“.

Един късметлия ще си тръгне с чисто нов автомобил, а други двама ще получат достъп до пълните с печалби сейфове на Национална лотария. Пред сферите в “МЕГА ДЖАКПОТ“ пък ще се изправи финалистът, който ще може да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 400 000 лева.

Щедрите билети и Лото игри на Национална лотария осигуриха завидно благосъстояние на 31 късметлии. Всички щастливци ще бъдат на щедрата сцена на Национална лотария, за да получат чековете си лично от Захари Бахаров и Рая Пакова.

Кой е късметлията, който забогатя с печалба от 500 000 лева и за какво ще изхарчи крупната сума? Не пропускайте да разберете в предаването на Национална лотария тази събота от 19.30 ч. по NOVA.