Нова любов ще възникне в риалити сериала тази седмица вече от 22.30 ч. по NOVA

Изненадващи събития предстоят за героите в “София – Ден и Нощ“ тази седмица от вторник до петък вече в 22.30 ч. по NOVA. Нова любовна двойка изненадва приятелите от риалити сериала в следващите епизоди. Една човешка и много благородна постъпка стопля сърцето на Галя. Въпреки изживените разочарования и трудности от миналото, тя доказва, че не е загубила вяра в доброто и любовта. Галя е на път да даде шанс и да се довери на човек, който сякаш е абониран за проблеми и опасности. Кой е щастливецът и дали ще оправдае доверието й?

Още едно желание се сбъдва за Симона, която най-накрая успява да вземе така мечтаната шофьорска книжка. Мони е толкова радостна от успеха, че е готова да сподели ентусиазма си с целия свят. Това обаче се тълкува погрешно и води до неочаквани проблеми в тяхната квартира.

Проблеми си навлича и Дани, който сам се поставя в ситуацията между чука и наковалнята. Той е натъжен и объркан заради неспособността си да прости на Михаела за изневярата, но пък така и не успява да забрави изцяло за чаровната блондинка. Депресията и колебанията му ядосват още повече друга красива дама, която от известно време е влюбена в него, но не смее да си го признае. На какво е способна една отхвърлена жена?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от вторник до петък вече в 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.