Най-добрите участници на сезона ще се състезават за "ПРОМЯНАТА" 2017/2018

В последния епизод на телевизионната игра "Семейни войни“ участваха семейство Галеви и семейство Тончеви. Всичко в играта се реши в последния пети рунд, който Галеви спечелиха. Така с резултат 357:122 точки самоковското семейство се класира за "Бързи пари". Там те успяха да съберат 200 точки и спечелиха 6000 лв. само от този епизод.

Следващата битка на семейство Галеви може да гледате в петък, а тази вечер в епизода ще участват две семейства, които показаха как с отборен дух и бърза мисъл се печелят пет поредни игри и заслужено влязоха в списъка на шампионите в Семейни войни – семейство Темелкови и семейство Базитови.

Те ще се включат благотворително в играта в подкрепа на най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп – ПРОМЯНAТА, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change Bulgaria. Семействата ще търсят отговор на въпросите, които са зададени на 100 деца от 3 и 4 клас и ще опитат да съберат възможно най-много пари за благотворителната кауза, връщайки се в детството си.

Не пропускайте благотворителното издание на "Семейни войни" с водещ Цветомир Иванов тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.