История, която сигурно ще ви шокира, но е истинска

Д-р Мая Брюкнер – хирург – онколог, художник , писател ,скулптор. Историята й сигурно ще ви шокира, но е истинска. По нейни думи е срещала смъртта седем пъти и винаги е намирала смисъл да продължи напред.  

По темата

Белезите в душата й са повече от тези по тялото, нанесени от собствения й син

Д-р Брюкнер е роденa във Варна. Като хирург-онколог има над 12 000 операции зад гърба си. Желанието й за живот й дава силата да продължи след седем срещи със смъртта
Последната променя животът й завинаги.
 
"Синът ми замина за  Германия да следва квантова физика. Беше много интелигентно и умно момче. След втората година се запозна с холандец, замина за Индия и оттам нататък започна с наркотици, като идеята му е била какво ще се случи с организма. Разви една параноидна реакция и раздвоение на личността и ни нападна вкъщи. Връща се от Германия, без ние да знаем. Скрива се и изневиделица ни нападна. Мъжът ми беше убит, аз бях много тежко ранена, в кома", спомня си д-р Брюкнер. 
 
Александър – синът на Мая и Владимир напада родителите си в дома им в село Долище през 2007-а година. Убива баща си, а майка си намушква над 25 пъти.
 
Днес, 10 години по-късно Мая е намерила смисълa на живота за себе си. Простила е. Синът на Мая Александър се лекува 8 години в психиатрия. Възстановява се и заживява с майка си и втория си баща. След което заминава за Непал, където обаче се разболява от бронхопневмония., получава сепсис и умира.
 
За този преломен момент от живота си д-р Брюкнер пише две книги – изповед и проповед за живота.
 
Дъщеря й Ралица работи в Германия, а в България Мая открива Йордан – моряк. Започнават се преди 8 години. 
 
Гледайте повече във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.