Не пропускайте щедрото предаване днес от 19.30 ч.

Поредните десетима късметлии ще се забавляват, докато бюджетите им се увеличават, в Национална лотария днес от 19.30 ч. по NOVA. И тази събота Захари Бахаров и Рая Пакова ще предложат на участниците печалби за повече от 2 500 000 лева. Игрите на късмета ще започнат с оспорвана надпревара за спечелване на привлекателен нов автомобил с изискан дизайн и много екстри. След това двама участници ще отварят щедрите “Сейфове” само с думи, а един голям късметлия ще се изправи пред “МЕГА ДЖАКПОТ”, достигащ забележителните 2 400 000 лева.

Нови големи печалби от билетите и Лото игрите паднаха в различни късметлийски точки на страната. Техните притежатели ще бъдат на щедрата сцена, от която ще си тръгнат по-богати и щастливи с чекове за фантастични суми.

Благодарение на VIP клуб късметлията Иво Трифонов от Бургас трансформира непечелившата си квитанция от играта “Лото 6 от 47“ в легендарен английски автомобил.  Не пропускайте първата му среща с мечтаната кола и голямото раздаване на пари в Национална лотария от 19.30 ч. по NOVA.