Отговорът от Георги Георгиев в рубриката "На твоя страна"

Броени дни преди новогодишното небе да бъде озарено от заря – най-атрактивните фойерверки. Как обаче точно да ги използваме, за да не си развалим празника провери репортерът Георги Георгиев в рубриката „На твоя страна”.

След коледните празници вече сме в очакване да посрещнем и Новата година, а докато повечето от нас ще празнуват – други ще са на пост, за да ни гарантират спокойното посрещане на 2018-а. А именно огнеборците, които работят  в столичната пожарна и които в празничните дни ще дежурят и ще следят за безопасността там, където ще има най-голямо струпване на хора в новогодишната нощ. Повишено ще е вниманието към хотели, заведения, площади и църкви.

До последно пожарникарите проверяват всеки подстъп, кран и отоплителна инсталация в хотели, ресторанти и хижи. За какво да внимаваме в сезона на отоплението - съветите на хората, които всеки ден ни пазят от огъня.

И още… Какви рискове ни дебнат, ако празнуваме вкъщи, в дискотеката или на площада? Как да изберем най-подходящата пиротехника, за да си гарантираме красиво и пищно, но и безопасно посрещане на 2018-а? Колко ще ни струва цветната феерия, която само след дни ще огрее небето? Демонстрация на най-новото в пиротехниката – гледайте във видеото.

Очакваме Вашите предложения за теми, както и сигнали, на e-mail: georgi.georgiev@ntv.bg и във facebook: Georgi Georgiev Nova TV.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.