Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. в ефира на NOVA

Пламен Панайотов от град Варна спечели чисто нов автомобил Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета“. Щастието му се усмихна в щедрото предаване на Национална лотария на 20 януари по NOVA, в което участва  благодарение на билет “Кеш х 50“.

“Тъкмо ми трябваше кола. Много ми беше необходима. Благодаря на Националната лотария“, каза късметлията. Той сподели, че е голям фен на игрите. Редовно изпробва късмета си заради тръпката и печалбите. Пламен е на 48 години, а по професия е шофьор.

Привилегията да трупат печалби от щедрите "Сейфове" имаха Борислава Гарова от село Цалапица и Георги Копривски от град Видин. Борислава беше на щедрата сцена благодарение на играта “Лото 6 от 47“. За Георги късметлийска бе квитанция от играта Лото 5/35 “Златната топка“. Той се похвали с печалба от 5000 лева от играта “Лото 6 от 47“.

Борислава си натрупа 14 000 лева, без да отвори нито един хикс. Георги започна с хикс и успя да си спечели само 3000 лева преди отново да попадне на червения символ. Той раздели печалбата му наполовина и го изпрати със сумата от 1500 лева. Възможността да утрои спечеленото до момента се падна на победителката Борислава. Златен сейф номер 3 и донесе първия символ за утрояване. Следващият ѝ избор обаче беше “Х“. Борислава рискува, уцели правилния сейф с “х3“ и спечели 42 000 лева.

“Перфектно се чувствам“, каза късметлийката, след като успя да утрои печалбата си. С парите Борислава ще сбъдне мечтата си за нов автомобил и ще отиде на екскурзия. Късметлийката е на 29 години. В момента е в отпуска по майчинство.

Дилян Димов от град Варна пребори конкуренцията и получи шанс да изпробва късмета си за впечатляващия джакпот от 2 400 000 лева в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлията сподели, че има нужда от жилище. С “Колелото на късмета“ той определи, че ще играе за джакпот от 200 000 лева. Конкурентите му Тодор Тодоров от Варна, Евгения Николова от село Бусманци, Иван Вълчев от Нова Загора и Виктория Димитрова от София грабнаха по 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите и билет “Диамантена 7“. Дилян даде три верни предположения и си спечели 20 000 лева. След това направи грешка и предпочете да се откаже.

Късметлията е на 37 години. По професия е електротехник. Мечтае за екскурзия в Дубай. В шоуто беше благодарение на късметлийския билет “Кеш x 20”.

Вие също можете да се озовете в предаването благодарение на билетите и лото игрите на Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. в ефира на NOVA.