Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Нови противоречия, този път на професионална основа, възникват между Джулия и Марио в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Сашо предизвиква двамата бармани на състезание за създаването на нов коктейл. Джулия иска да работи с Марио, а не да се надпреварва с него, но между тях се настаняват подозрения и съперничество. Дали тя има наистина основания да смята, че Марио иска да я “прецака”?

Асен и Симона разглеждат квартири заедно с Оги и Цвети. Капарират една, но впоследствие харесват друга, която е по-скъпа. Симона убеждава останалите да вземат по-скъпата и твърди, че ще намери необходимите пари, но откъде?

Коко получава странен обрив и Боби го завежда на лекар. Медикът също няма представа каква е причината за състоянието на веселият съквартирант и решава, че трябва да му се направят допълнителни изследвания. Сериозно ли е заболяването на Коко?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY