Девойката се е виждала три пъти с баща си, когото описва като "готин тип"

Жена, чийто баща е донор на сперма, намери 40 души, които произлизат от същия мъж. Случаят й стана истински хит в социалните мрежи, съобщава в. „Метро”.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

СПЕЦИАЛНО ЗА МЪЖЕ: Кога става опасно да имате деца?

Киани Аройо от Онтарио, Канада, започва проекта преди пет години, когато все още е гимназистка. Оттогава досега тя е открила четири двойки близнаци, както и други братя и сестри чак в Австралия и Нова Зеландия.

В Киев се роди бебе от трима родители, заченато ин витро

21-годишната Киани е най-възрастното „дете” на донора, а най-младото е бебе на пет месеца. „Отгледана съм само от майка си и тя винаги е била честна с мен, относно факта, че съм направена от донор на сперма”, казва 21-годишната сервитьорка.

Въздържането от секс води до по-дълъг живот

„Винаги съм искала да открия повече относно това коя всъщност съм аз, както и дали имам роднини”, добавя младата жена.

Скандал със сперма в Холандия

От началото на проекта си тя е открила една от полусестрите си, която е на 20 години. Киани е станала добра приятелка с 20-годишната си сестра Джоана и двете се виждат през няколко месеца. Киани твърди, че се разбира добре с всичките си роднини.

РЕВОЛЮЦИЯ В МЕДИЦИНАТА: Роди се бебе с ДНК от трима родители

„Когато се срещнем бързо разтопяваме леда и се разбираме”, казва тя.

„Въпреки че не се бяхме виждали преди фактът, че имаме общ баща ни дава специална връзка и ни кара да се чувстваме добре”, добавя момичето.

Жена роди на 70 години

Тя се е срещала и с баща си, когото описва като „много готин тип”. Донорът на сперма предпочита да остане анонимен, но вече се е виждал с най-голямата си дъщеря три пъти. Той дори е ходил с нея и майка й, когато тя си е правила първата си татуировка.

Редакция: Симеон Миланов

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.