Печена целина със сос “Ромеско“ в “Бон Апети”
-
Хеви метъл настроение ще разтърси кухнята на „Муха в супата“
-
„Пресечна точка”: За протеста на медиците и рисковете пред управляващите
-
Шпагат или 3 октави? Вениамин и Михаела в блиц, пълен със смях, истини и обещания
-
„На кафе“: Михаела Маринова, Кристиян Костов, Анелия и Димитър от "Като две капки вода"
-
Анна-Мария ANIMA и Димитър от „Като две капки вода“ – специални гости в „На кафе“
-
Купонджийски срещу Змиярови в "Семейни войни"
-
Разумна игра в "Сделка или не"
-
Хеви метъл настроение ще разтърси кухнята на „Муха в супата“
-
„Пресечна точка”: За протеста на медиците и рисковете пред управляващите
-
Шпагат или 3 октави? Вениамин и Михаела в блиц, пълен със смях, истини и обещания
-
„На кафе“: Михаела Маринова, Кристиян Костов, Анелия и Димитър от "Като две капки вода"
-
Анна-Мария ANIMA и Димитър от „Като две капки вода“ – специални гости в „На кафе“
-
Купонджийски срещу Змиярови в "Семейни войни"
-
Разумна игра в "Сделка или не"
-
Хеви метъл настроение ще разтърси кухнята на „Муха в супата“
Менюто в кулинарното предаване този вторник от 11.30 ч. по NOVA
Любопитно постно предложение за основно ястие под формата на печена целина със сос “Ромеско“ очаква зрителите във вторник в “Бон Апети”. Освен него кулинарите Лора и Стоян ще приготвят спанак с юфка на фурна, а финал на предаването ще постави страхотен портокалов мус.
Точните рецепти може да запишете в “Бон Апети” във вторник от 11.30 ч. по NOVA.
Редактор:Последвайте ни