Зрителите предпочетоха премиерата на полицейската комедия по NOVA с голяма преднина пред програмата на втората по гледаемост телевизия

Безапелационен успех отбеляза първият двоен епизод на най-новия български комедиен сериал на NOVA. С поредната родна продукция в праймтайма на телевизията, медийната група продължава стратегията си да инвестира в нови български филми и сериали на всички свои платформи. Звездният каст и голямата доза забавление в "Полицаите от края на града" доказаха, че това е успешната формула, която родната публика харесва и оценява високо.

"Полицаите от края на града" завладяха 29,4%  от зрителите с преднина от 36% в аудиторния дял пред съдържанието на втората по гледаемост телевизия по същото време. Над 40% от зрителите на възраст 18-49 години също предпочетоха да проследят серията комични ситуации, в които попаднаха инспектор Пламенов и неговият уникален отряд, а делът на NOVA сред тази аудиторна група е над 2,5 пъти по-голям от този на bTV в същия часови отрязък. Най-голям интерес сериалът предизвика сред активното градско население (18-49 г.), където делът му е 46,2%, или повече от 3 пъти по-голям от този на конкурентната медия. А над 4 пъти по-висок дял "Полицаите от края на града" постига сред по-младите зрители на възраст 18-34 години спрямо съдържанието на bTV.

Това е и най-успешното начало за български сериал от 2014 насам сред активното население на възраст 18-49 години. От седемте родни продукции, стартирали в този период в българския ТВ ефир, сериалите на NOVA – "Полицаите от края на града", "Откраднат живот", "Ние, нашите и вашите" и "София Ден и Нощ" заемат първите четири позиции, следвани от конкурентните поредици на bTV "Скъпи наследници" и "Връзки", и "На границата" на БНТ1.

Нова порция забавление очаква зрителите и този петък в 21.00 ч. по NOVA. В предстоящия епизод на "Полицаите от края на града" заедно с обичаните комедийни звезди, сред които са Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Алекс Раева, Албена Михова, Мария Игнатова, Ненчо Балабанов, Алекс Кожухаров, Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, ще видим и Виктор Калев в ролята на свидетел по дело, който се налага да бъде охраняван от Пацо и неговия екип.

"Полицаите от края на града" продължава с много позитивни емоции  - всеки петък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.