Шокираща новина променя живота на сексапилната блондинка. Дали Митко ще успее да я вразуми?

Голямо напрежение се усеща в квартирата на "София - Ден и Нощ” от вторник до петък, в 22.00 ч., по NOVA. Срещи очи в очи с реалността и разкъсващи дилеми застрашават героите в следващите епизоди на рилиати сериала тази седмица.

Отношенията на Стефи и Митко винаги са били низ от изненади, особено под влияние на непредвидени ситуации. Неочаквано събитие разтърсва живота на Стефания и нейната изострена чувствителност поставя под въпрос бъдещето им като двойка. За Митко шокът от случващото се идва като гръм от ясно небе и той не знае, как да реагира. Стефи му поставя условие, което го изправя пред голям житейски избор. Какво ще е решението му?

Мъчителни мисли завладяват и Боби – бащата на квартирата. В спонтанен разговор с Христо той научава ужасяващи подробности около смъртта на съпругата на своя приятел. Оказва се, че майката на Кети все пак е имала шанс да живее след трагичната катастрофа навремето. Но какво е преобърнало съдбата ѝ в онази кошмарна нощ? Защо случаят се пази в толкова дълбока тайна и какви ще са последствията от разкриването му?

Разкритията съвсем не свършват дотук! В автосервиза на Лазар също се задават неприятности. На работното му място се случват скрити измами, които залагат на карта реномето на целия бизнес, който е подхванал. Когато истината изплува на повърхността, тя е неудобна и нелицеприятна. Кой е виновникът? Каква ще бъде реакцията на младия предприемач и колко тежки ще са последствията след целия скандал - предстои за разберем.

Едно е сигурно: тази седмица в "София – Ден и Нощ" за любимите герои нищо не е такова, каквото изглежда, а истината е… някъде там.

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук