Коя е крадлата?

Жена измами барманка в заведение на центъра по схемата "Може ли да ми развалите едни пари". Служителката така й ги разваля, че измамничката си тръгва по-богата. Знаем ли коя е крадлата?

БЪРЗИ ПРЪСТИ: Жена лъже продавачки, че не й връщат ресто

Жената, която прилага измамната схема е на видима възраст около 50 години, с добър външен вид и обикаля предимно малки търговски обекти като квартални магазини, сергии и павилиони за закуски.

„Дръжте крадеца”: Жена прибира чужд телефон

Преди дни обаче се насочва към кафене на един от оживените булеварди в Пловдив. Влизайки, тя се насочва към барманката иска да й развалят пари, защото нямала да върне на клиент. Барманката започва да брои пари,  а измамницата моли за торбичка и най-нагло слага парите в нея и си тръгва от кафенето.

„Дръжте крадеца”: Мъже задигнаха 600 лева от касата на магазин

От полицията обясниха за NOVA, че при тях са постъпили няколко сигнала от потърпевши търговци. В момента се извършва проверка. Записите от камерите са иззети и жената се издирва.

Търговците обаче разпространиха кадрите в социалните мрежи, за да предупредят колегите си да бъдат изключително внимателни, когато въпросната жена влезе в техните търговски обекти.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.