Гледайте комедията “МВП: Маймунски Върхови Постижения“ от 13.00 ч. и премиерната лента “Размяна на телата“ от 15.00 ч. днес по NOVA

Забавни моменти, много смях и приключения очакват зрителите с филмовата програма в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. комедията “МВП: Маймунски Върхови Постижения“ ще разкаже за едно шимпанзе - хокеист, което помага на две деца да намерят кураж и да станат шампиони. Тази щура и стопляща сърцето лента е дело на създателите на хитовата филмова поредица “Въздушният Бъд” и поставя началото на серия от продукции за маймуната Джак. Когато Джак - шимпанзе, говорещо с езика на жестовете, е продаден на изследователска лаборатория, той успява да избяга на свобода и попада в мразовит град на север. С помощта на двама тийнейджъри, талантът на Джак в пързалянето с кънки скоро го превръща в тайното оръжие на местния отбор по хокей.

Кино маратонът продължава с изгряващите звезди Пейтън Лист и Джейкъб Бертран, които ще разменят местата си в премиерната за българския ефир комедия “Размяна на телата“ от 15.00 ч. по NOVA. Филмът по бестселърът на Меган Шул разказва за тийнейджърите Джак и Ели, които след един проблемен ден в гимназията попадат в лекарския кабинет. Двамата смятат, че животът им е труден и заявяват, че биха се справили по-добре, ако са на мястото на другия. Едно съобщение по мобилния телефон, изпратено едновременно, изпълнява желанието им. Ели попада в тялото на Джак, а той в нейното. Проблемът е, че и двамата ги очакват важни състезания - съответно за място в хокейния отбор и този по художествена гимнастика. Ще успеят ли навреме да се върнат в собствените тела преди промяната да се запази завинаги?

Не пропускайте развръзките в  комедията “МВП: Маймунски Върхови Постижения“ от  13.00 ч. и премиерната лента  “Размяна на телата“  от 15.00 ч. днес по NOVA.