Гледайте хитовата екшън-комедия тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Уил Феръл и Марк Уолбърг ще се изправят срещу Дуейн Джонсън - Скалата и Самюел Джаксън,за да докажат, че са герои в екшън-комедията  “Ченгета в резерв” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Лентата на доказалия се в комедийния жанр режисьор Адам МакКей събира за пръв път четирите звезди на екран. Уолбърг признава, че отдавна е мечтал да играе в комедия, защото екшън ролите са се превърнали в стигма за него и затова е бил много радостен, когато МакКей му предлага ролята. След “Водещият: Историята на Рон Бъргънди” Адам МакКей иска да направи нова комедия с Уил Феръл, но този път на полицейска тематика. "Адам МакКей и аз сме големи почитатели на Марк. Винаги сме смятали, че ще бъде чудесен в комедия, в ролята на герой, вероятно подобна, в известен смисъл, на ролята му в “От другата страна”, но като използва тази дълбочина с комичен ефект”, разказва Уил Феръл. Историята в “Ченгета в резерв” дава на двамата актьори точно тази възможност да разкрият истинския си комедиен потенциал.

Алън Гембъл (Уил Феръл) и Тери Хойтц (Марк Уолбърг) са партньори в полицейското управление на Ню Йорк, но работата им не е свързана със залавяне на престъпници и двамата рядко стават свидетели на истински екшън. Гембъл е доволен от работата си, докато Хойтц е преназначен против волята си след неволен служебен инцидент. Двамата партньори боготворят топ-ченгетата на Ню Йорк Кристофър Дансън (Дуейн Джонсън) и Пи Кей Манцети (Самюел Джаксън), но когато се появява възможност самите те да се превърнат в топ-полицаи, Гембъл и Хойтц осъзнават, че нещата не се случват както са си представяли.

Как ще завърши приключението на Алън и Тери, ще разберем в екшън-комедията “Ченгета в резерв” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.