Темите и гостите в сутрешния блок във вторник от 6.20 ч. по NOVA

В "Здравей, България" на 5 юни очаквайте подробности за пороя удавил Варна и как се възстановява морската столица след проливния дъжд. В предаването с водещи Аделина Радева и Виктор Николаев ще видите още:

 Ще събаря ли държавата заведения в Слънчев бряг и кой ще е победител в надпреварата за ред по Черноморието? Говори министърът на туризма Николина Ангелкова.

След жестокият побой заради инцидент с каруца. Какви ще са санкциите за агресорите и ще търсят ли правата си в съда потърпевшите? Говорят пострадалите и роднините на побойниците.

И още по темата: Редовно превозно средство ли е каруцата в градска среда? Румен Бахов събира каруцари и общинари.

Идва ли краят на битката за “Младост“ и колко е горещ столът на Десислава Иванчева? Новият кмет на столичния район арх. Румен Русев - само в “Здравей, България“.

Европейският парламент подкрепи българските превозвачи. Остава ли в историята законът “Макрон“? Зам.-министърът на транспорта Ангел Попов

След златното отличие по художествена гимнастика – разговор за цената на успеха и вкусът на победата. Илияна Раева и гимнастички.

Кой изработва ракетите на звездите в световния тенис? Петя Желева зад кулисите на  “Ролан Гарос“.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" във вторник, 5 юни, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.

Редактор: