Гледайте комедиите "Въздушният Бъд: Шампионската лига" от 13.00 ч. и “От глупав по-глупав: Завръщането” от 14.45 ч.

Много смях и екшън, невероятни приключения неочаквани обрати очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. най-известният четирикрак домашен любимец на децата през 90-те години на 20 век превзема ефира в комедията "Въздушният Бъд: Шампионската лига". В тази част на популярната кино поредица Бъди майсторски се изявява в две нови роли – футболист и татко. “Въздушният Бъд: Шампионска лига” е зареден с много смях и истински футболен екшън, когато Бъди става съотборник на знаменитостите от отбора по женски футбол Бренди Частейн, Браяна Скъри и Тиша Вентурини, като в същото време държи под око своите очарователни малки кученца, новите футболни играчи.

Кино маратонът продължава в 14.45 ч. с Джим Кери и Джеф Даниълс, които се завръщат след 20 години в емблематичните си роли на Лойд Крисмас и Хари Дън в продължението на хитовата комедия “От глупав по-глупав: Завръщането”. Режисьори на лентата отново са братята Питър и Боби Фарели, които ще отведат Лойд и Хари на едно лудо пътуване в търсенето на дете, което Хари никога не е предполагал, че има, и отговорности, които никога, ама никога не трябва да им се поверяват. Когато нуждаещият се от бъбрек Хари научава, че някъде там има дъщеря, той трябва да извади Лойд от коматозното състояние, в което е изпаднал след раздялата с Мери, и да потърси помощта й. Кръстосвайки страната с безумния си ван, тяхното пътуване ще ги отведе до невероятни места и нови приключения.

Не пропускайте развръзките в  комедиите "Въздушният Бъд: Шампионската лига" от 13.00 ч. и “От глупав по-глупав: Завръщането” от 14.45 ч. тази вечер по NOVA.