Британският боксьор разкри, че много харесва България в интервю за “На кафе”

"Нямам търпение за големия мач. За мен е удоволствие тук, атмосферата е страхотна, бях посрещнат много добре в България. Имам всички оръжия за мача срещу Кубрат, ще видите в събота вечер на ринга. Вярвам, че съм най-добрият и смятам да го покажа по време на мача. Ще покажа всичко, на което съм способен", сподели Хюи Фюри в интервю за “На кафе”. 

По темата

Британският боксьор се изказа ласкаво за България, храната и жените в страната ни в навечерието на мача с Кубрат Пулев. Победителят от този мач в събота вечерта ще излезе за световната титла във версия IBF срещу Антъни Джошуа. 

Галавечерта в София можете да проследите директно в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA, като прякото излъчване започва в 19.30 ч. 

"Бях около 14-годишен, когато дойдох за първи път в България, защото моето семейство има много близки приятели тук. Харесва ми много в страната, защото има много история тук. Обичам и да се разхождам из парка", разкри Фюри. 

"Храната в България наистина е много добра. Харесвам вашите домати, както и българското сирене. Като цяло, ям храна, която ми дава много енергия. Ям много пиле с ориз, защото все пак съм доста голямо момче", сподели Хюи.