Българският боксьор сподели как върви подготовката му за сблъсъка с Леонардо Бруцезе в “На кафе”

Тервел Пулев излиза на ринга в битка за европейската титла в полутежка категория срещу Леонардо Бруцезе тази събота, 27 ноември, в “Арена Армеец”.

“Наясно сме със слабостите на противника и имаме стратегия. С кондиционните треньори свършихме много добра работа. Също така и спарингите бяха отлични”, сподели българският боксьор в интервю за “На кафе”.

Тервел Пулев има 11 победи в 11 срещи на професионалния ринг, а 10 тях до момента е спечелил с нокаут. Статистиката на противника му включва 19 успеха, 6 от които с нокаут, и 6 поражения.

“Както винаги, ще ме води победата. Имаме някаква предначертана идея как да тръгне мача, но тактиката може да бъде променена. Всичко зависи от противника и ситуацията”, разказа Тервел.

“Мисля си за пътя, който съм изминал дотук. Заслужаваше си всяко едно усилие и се радвам, че успях да го направя”, разкри боксьорът.

Мачът ще се проведе на 27 октомври в "Арена Армеец" в София и ще бъде излъчен на живо в ефира на DIEMA SPORT 2 и на платформата PLAY DIEMA XTRA заедно със сблъсъкът между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.