Елисавета Белобрадева и Красимира Хаджииванова написаха книга за семейни пътешествия

Книгата за семейни пътешествия се казва "Стигнахме ли вече?". Тя е написана от двете симпатични дами от сайта "Майко мила!" - Елисавета Белобрадева и Красимира Хаджииванова. Това е въпрос, който чуваме по десетки хиляди пъти, когато тръгваме с деца на път.

"Ние правим едно пътешествие, което е малко по-дълго, специално гръцкото пътешествие е малко по-дълго, което е до езеро. Ще обиколите езера, водопади, горещи минерални извори", каза Елисавета.

"В книгата има много прекрасни места, които да посетим. Ние даваме алтернативи, които да държат вниманието на децата и на родителите, като да правят обиколката им много по-интересна. Постарали сме се във всеки маршрут да има възможност да посетите повече от две или три места, така че да ви е вълнуващо", добави Красимира.

ДО АМЕРИКА И НАЗАД: За срещите със сънародниците ни отвъд Океана

"Решихме да изберем Румъния като дестинация, защото е подценена дестинация за българите. Не си обяснихме защо, а аз бих отишла още пет-шест пъти в Трансилвания. Пътят не е тежък, а дълъг. До Видин е оправен, а когато пресечете границата от Видин, пътят е прекрасен", заяви Елисавета.

Повече по темата вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.