По-рано днес Сотир Цацаров беше при президента Румен Радев

Случаят с опита за отравяне на бизнесмена Емилиян Гебрев влиза в парламента. Шефовете на всички служби, заедно с главния прокурор, са привикани от депутатите, за да докладват за случая.

Депутатът от „Атака” Владимир Чуков заяви, че според него е трябвало да бъдат извикани  и шефовете на Агенцията за безопасност на храните и тази за защита на потребителите. Той обаче не спомена нищо за случая.

Работи се по всички версии за отравянето на Гебрев

„В крайна сметка става въпрос за отравяне. Тук въпросът е всъщност каква храна ядем и какво кафе консумираме”, каза Чуков.

Цацаров: Няма данни Емилиян Гебрев да е тровен с „Новичок” (ОБЗОР)

По -рано през деня главният прокурор Сотир Цацаров беше при президента Румен Радев, заедно с вътрешния министър Младен Маринов. Цацаров е информирал държавния глава по двата казуса -за случаят "Гебрев" и за съвместната работа на българските  и американските служби по изтеклите милиони от Венецуела към български гражданин в българска банка.

„На държавния глава бе предоставена информация в този обем, в който тя ще бъде предоставена сега и на народните представители по отношение на две теми. Едната са разследването, свързано с Емилиян Гебрев и второто е информацията, свързана с паричните преводи”, каза главният прокурор.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.