"Мис България" 1998 г. разказва за качествата на българската жена в ефира на "Плюс-Минус. Коментарът след новините"

„Българската жена има с какво да се гордее”. Това коментирав предаването „Плюс-Минус” коментарът след новините „Мис България” 1998 г. Наталия Гуркова. Тя определя жените в България като „умни, красиви, талантливи и силни”. Според нея те са всестранно изявени „космополитни” личности.

„ Тя влиза в ролята на съпруга, майка, домакиня, работеща жена и професионалист”, добави Гуркова. Тя мисли, че не е задължително една жена да прави избор между кариера и семейство. По нейни думи „всяко нещо си има своето време”. Ако първоначално една млада жена е концентрирана в кариерата си, когато създаде семейство тя се фокусира там”, споделя „Мис България”.

Гуркова е почитател на естествената красота, която според нея се е загубила с времето. Тя твърди, че прекомерната козметична намеса във външния вид не е необходима. „Добре е да има намеси когато има нужда, но при нас „балканския” манталитет влияе. Красивото и нормите на естетиката се различават от това по света”, добавя Наталия, която казва още, че се вдъхновява от „любовта към живота”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.