Още един ще напусне кухнята на Ада, а специална поръчка ще е повод за нова битка между „сини“ и „червени“

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите на NOVA ще видят как се готви по часовник и какво значи да се чувстваш пръв сред равни. Ще разберем ще съумеят ли червените и сините да нахранят гостите на ресторанта или отновно ще предизвикат гнева на шеф Виктор Ангелов, така че в кухнята да хвърчат не само тигани. Дали отборите ще успеят да сплотят редиците или липсата на още един от професионалистите сериозно ще повлияе на представянето им? Отговорите – тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България по NOVA.

Дневното кулинарно предизвикателство на шеф Ангелов ще изпита уменията на професионалните готвачи не само да готвят за време, но и ще провери знаят ли какво значи щафетно бягане. Три известни в кулинарията ястия ще опънат сериозно нервите на участниците и дали надпреварата за одобрението на шеф Ангелов няма да се превърне в арена на нови личностни конфликти? Кой ще се накичи с титлата „победител“ ще разберем довечера, но със сигурност ще гледаме играчи с високо его и битка между кулинарни титани. На финала едни ще отмарят в нирвана, а за други ще остане една доста изморителна изненада.

Вечерната резервация в Hell’s Kitchen ще постави на кантар взаимоотношения и готварски умения, и ще бъде сериозно изпитание и за мъжете, и за жените. Старанието на отборите да готвят „заедно като един“ ще повлече след себе си нови колизии и опити за стягане на редиците. Една специална поръчка на гости в ресторанта ще създаде допълнително напрежение между червени и сини и ще покаже кой отбор притежава нужните готварски умения, за да се справи с поставената им задача. На финала ще стане ясно дали липсата на един от играчите не е сериозното липсващо звено на успеха в отбора или поредица от добри намерения ще изиграе лоша шега и ще повлече провал след себе си. Ще има ли нови номинации и кой ще напусне кухнята на Ада ще разберем тази вечер в Hell’s Kitchen от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA