Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра „НеСемейни войни“ участваха отборът на „Мис България” и атрактивното семейство, представящо живота на племето готи от пети век – Тервингови.И в тази битка отборът на „Мис България” в състав Ромина Тасевска, Нанси Карабойчева, Габи Василева, Славена Вътова и Таня Карабелова, стигна до успеха, след като поведе в първите два рунда. В третия рунд Тервивгови се върнаха в играта и спечелиха 132 точки.

Веднага след това миските отново спечелиха рунда и поведоха с 272:132 точки. А в петия решителен рунд красивите момичета бяха по-концентрирани и това им донесе крайната победа. В „Бързи пари“ миските събраха 237 точки и спечелиха 6000 лева.

Тази вечер в играта ще се включи и отборът на артистите, съставляван от Алфредо Торес, Силвия и Теди Кацарови, рапъра Играта и народната певица Поли Паскова. Те ще се изправят срещу семейство Маринови, където има двама братя, достойни за всички музикални сцени у нас.

Дали семейството ще покаже повече умения пред въпросите, или отбора на артистите ще влезе с победна стъпка в играта, ще разберем когато започнат с отговорите.

Как ще се развие играта и кой ще победи – гледайте „НеСемейни войни“, тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.