Актьорът претърпя операция, след като счупи тазобедрената си става

Стефан Данаилов - с първо интервю след травмата и операцията в бургаска болница. Мастърът, както го наричат учениците и колегите му, обещава съвсем скоро да се завърне на театралната сцена.

Ако всичко е наред, той ще участва в представлението „Актрисата” на 8 септември. Дотогава обаче актьорът ще се възстановява. Данаилов пострада изключително тежко след падане в апартамента си в Приморско. При инцидента той счупи тазобедрената си става. Последва успешна операция. Пред NOVA той сподели, че болките са неописуеми. Актьорът допълни, че любовта и подкрепата, която получава, му помагат да се възстанови по-бързо.

Оперираха Стефан Данаилов

„Чувствам се много добре. Изпитах огромна болка. Постъпих глупаво като не отидох навреме на лекар. Отидох дни след това. Голяма глупост. Няма да падна духом. Ако падна духом, по-добре да си отида. Тепърва ще съм на крака”, разказа Стефан Данаилов.

Цели 40 часа актьорът търпи силните болки преди да потърси лекарска помощ. Твърди обаче, че въпреки тежката травма в нито един момент не е губил вярата, че отново ще е на сцената.

А на случилото се гледа като на урок, пратен му в най-подходящия момент. За да го разтърси и промени.

„Нещо ме е наказало да ми се случи това, за да се случи нещо по-добро с мен. Аз никога не съм бил мързелив човек, известен съм с това, че съм работлив. Но това нежелание да се движа, да бъда Ламбо, особено след като ме удари Паркинсон. Това възмути всички приятели, казаха че е срамота, а аз им казах да си гледат работата. Имам чувството, че това беше отгоре знак, че ми дават последен старт за нещо по-ново. Тук вече трябва много напрежение, много желание, амбиция, за да стана човекът, който съм бил. Макар и дърт”, сподели Данаилов.

Стефан Данаилов е приет в болница

От болницата уточниха, че все още не е отминал рискът от усложнения.

Цялото интервю с актьора гледайте във вторник в „Здравей, България”

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.